Espanjalainen broilerikeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

6kgHK Broilerin fileesuikaleita maustamaton sous vide
2kgsipulia
2kgpurjoa
6.5kgtomaattimurskaa
15lvettä
suolaa
sokeria
0.05kgvalkosipulia
viherpippuria
yrttisekoitusta
0.5kgoliiviviipaleita
tuoretta basilikaa

Valmistusohje:
Kuumenna broilerisuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia.Freesaa sipulit padassa, lisää vesi, tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua hetki ja lisää oliiviviipaleet sekä kuumat broilerisuikaleet. Kiehauta ja tarkista maku. Koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa lisänä tuoretta maalaisleipää.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet