Espanjalainen broilerikeitto
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Annoskoko: 300 g
Ainekset:
6 | kg | HK Broilerin fileesuikaleita maustamaton sous vide |
2 | kg | sipulia |
2 | kg | purjoa |
6.5 | kg | tomaattimurskaa |
15 | l | vettä |
suolaa | ||
sokeria | ||
0.05 | kg | valkosipulia |
viherpippuria | ||
yrttisekoitusta | ||
0.5 | kg | oliiviviipaleita |
tuoretta basilikaa | ||
Valmistusohje:
Kuumenna broilerisuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia.Freesaa sipulit padassa, lisää vesi, tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua hetki ja lisää oliiviviipaleet sekä kuumat broilerisuikaleet. Kiehauta ja tarkista maku. Koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa lisänä tuoretta maalaisleipää.