Eksoottinen kalkkuna

Annosmäärä:
Annoskoko: 180 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 180 g

Ainekset:

16kgKariniemen Kalkkunan lehtipihvejä miedosti suolattu
0.2lruokaöljyä
3.5kgananasmurskaa
0.5lananasmehua
0.5kgtomaattisosetta
0.3kgfariinisokeria
0.125lsitruunamehua
0.1lmakeaa soijakastiketta
0.025kgkardemummaa
0.01kginkivääriä
0.01kgkanelia
0.04kgsambal olekia

Valmistusohje:
Taita kalkkunan lehtipihvit taskuiksi tai kääräise rulliksi. Lado voideltuihin Gn-vuokiin (5 kpl Gn 1/1).Sekoita muut ainekset keskenään ja jaa seos vuokiin kalkkunoiden päälle.Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 170 °C noin 30 min. Tarjoa lisänä vihannes-couscousia ja raikasta salaattia.