Cross-kitchen-broileriwokki
Annosmäärä:
Annoskoko: 250 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Annoskoko: 250 g
Ainekset:
7 | kg | Kariniemen Broilerin fileesuikaleita hunajamarinadissa |
0.1 | l | ruokaöljyä |
1.5 | kg | porkkanaa |
2 | kg | pitkiä papuja |
1.5 | kg | punaisia papuja chilikastikkeessa |
1.5 | kg | purjosipulia |
valkosipulia | ||
2 | kg | maissia |
1.5 | kg | mauste- tai minikurkkuja |
2.5 | kg | tuoretta tomaattia |
2.5 | kg | viherpippurisulatejuustoa |
0.1 | kg | kana- tai kasvisliemijauhetta |
0.1 | kg | soijakastiketta |
3 | l | vettä |
0.2 | l | sitruunamehua |
0.1 | kg | fariinisokeria |
chilimaustetta | ||
0.2 | kg | maissitärkkelystä |
Valmistusohje:
Kypsennä broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 6 minuuttia. Freesaa porkkanasuikaleet padassa. Lisää vesi, soijakastike ja kanaliemijauhe. Anna kypsyä melkein kypsiksi. Lisää sitruunamehu ja fariinisokeri, vihreät sekä punaiset pavut, maissit, maustekurkku- sekä purjosuikaleet. Mausta ja suurusta wokki. Sekoita juuri ennen tarjoilua tomaattilohkot ja sulatejuustokuutiot. Tarjoa wokki basmatiriisin kanssa.