Burgundin lihapata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Naudanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

8kgHK Naudan lihakuutioita sous vide
8.5llihalientä
2kgpaloiteltuja papuja
1kghillosipuleita
0.5kgpaprikasuikaleita
0.27kgohrakasta
1lvettä
oreganoa
mustapippurijauhetta
valkopippurijauhetta
suolaa
kirveliä

Valmistusohje:
Kuumenna lihakuutiot pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Kuumenna padassa lihaliemi (osan voi korvata punaviinillä). Lisää joukkoon mausteet ja kasvikset. Suurusta pata ja hauduta hetki. Lisää lopuksi kuumat lihakuutiot, kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet