
Burgundin lihapata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Naudanliha, Valmiit ruoat ja komponentit
Erityisruoka: laktoositon
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
8 | kg | HK Naudan lihakuutioita sous vide |
8.5 | l | lihalientä |
2 | kg | paloiteltuja papuja |
1 | kg | hillosipuleita |
0.5 | kg | paprikasuikaleita |
0.27 | kg | ohrakasta |
1 | l | vettä |
oreganoa | ||
mustapippurijauhetta | ||
valkopippurijauhetta | ||
suolaa | ||
kirveliä | ||
Valmistusohje:
Kuumenna lihakuutiot pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Kuumenna padassa lihaliemi (osan voi korvata punaviinillä). Lisää joukkoon mausteet ja kasvikset. Suurusta pata ja hauduta hetki. Lisää lopuksi kuumat lihakuutiot, kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.