
Burgundin härkä
Annosmäärä:
Annoskoko: 160 g
Todella mehevä ja maistuva pataruoka vaativampaankin makuun.
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet, Naudanliha, Valmiit ruoat ja komponentit
Erityisruoka: gluteeniton
Annoskoko: 160 g
Ainekset:
1.5 | kg | HK Naudan paistisuikaleita marinoitu sous vide |
1 | l | valmista punaviinikastiketta |
0.4 | kg | HK Amerikan Pekonia |
0.3 | kg | sipulilohkoja |
0.4 | kg | herkkusieniä |
Valmistusohje:
Kuumenna liha pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia.Ruskista pekoni padassa. Yhdistä joukkoon sipulilohkot sekä herkkusienet ja freesaa hetki. Lisää punaviinikastike ja kuumat paistisuikaleet. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa helppo ja herkullinen pata keitettyjen perinoiden kanssa.