Burgundin härkä

Annosmäärä:
Annoskoko: 160 g

Todella mehevä ja maistuva pataruoka vaativampaankin makuun.

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet, Naudanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton

Annoskoko: 160 g

Ainekset:

1.5kgHK Naudan paistisuikaleita marinoitu sous vide
1lvalmista punaviinikastiketta
0.4kgHK Amerikan Pekonia
0.3kgsipulilohkoja
0.4kgherkkusieniä

Valmistusohje:
Kuumenna liha pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia.Ruskista pekoni padassa. Yhdistä joukkoon sipulilohkot sekä herkkusienet ja freesaa hetki. Lisää punaviinikastike ja kuumat paistisuikaleet. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa helppo ja herkullinen pata keitettyjen perinoiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet