Burgundin broileripata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

8kgHK Broilerin paistisuikaleita sous vide
8.5lkanalientä
2kgpaloiteltuja papuja
1kghillosipuleita
0.5kgpaprikasuikaleita
0.27kgohratärkkelystä
1lvettä
oreganoa
sitruunapippuria
suolaa
00kirveliä

Valmistusohje:
Kuumenna broilerin paistisuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia.Kuumenna padassa liemi. Lisää mausteet ja kasvikset. Suurusta pata ja hauduta hetki.Lisää lopuksi kuumat broilerisuikaleet, kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet