Broileriwokki

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

12kgKariniemen Kananpojan Paistisuikale, miedosti suolattu (2750)
2kgpaprikaa
2kgpurjoa
3kgtuoreita herkkusieniä
0.25lkanafondia
1.25lkuivaa valkoviiniä
0.75kgpestoa
3lvettä
0.25kgohrakasta
tuoretta basilikaa

Valmistusohje:
Kypsennä broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 6 minuuttia. Laita pataan öljy ja suikaloidut kasvikset. Hauduta lähes kypsäksi. Lisää broilerisuikaleet, fondi ja valkoviini. Suurusta ohrakkaalla, anna hautua pari minuuttia ja tarkista maku. Viimeistele ripauksella tuoretta basilikaa. Tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet