Broileriruukku

Annosmäärä:
Annoskoko: 250 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 250 g

Ainekset:

2kgKariniemen Broilerin paistisuikaleita esimarinoitu
1.6kgerivärisiä paprikoita
1kgsipulia
ruokaöljyä
1lpunaviinikastiketta
mustapippuria
suolaa

Valmistusohje:
Ruskista broilerin paistisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 6 minuuttia.Pilko paprikat ja sipulit reilun kokoisiksi paloiksi. Valmista punaviinikastike tai käytä valmista kastiketta.Freesaa sipulit ja paprikat kevyesti öljyssä. Lisää joukkoon kypsät broilerisuikaleet ja punaviinikastike.Kiehauta ja mausta. Maukkaan ruukun kanssa maistuvat keitetyt nuudelit tai jasminriisi.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet