Broileripyttis

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 350 g

Ainekset:

8kgHK Broilerin paistisuikaleita maustamaton sous vide
0.15kgruokaöljyä
0.03kgcurrya
16kgperunakuutioita
6.7kgporkkanakuutioita
2.2kgpurjosuikaleita
1.7kgpaprikakuutioita
0.56kgmustia oliiveja
0.01kginkivääriä
0.015kgsitruunapippuria
0.015kgmustapippuria
0.03kgsuolaa
tuoretta korianteria

Valmistusohje:
Kuumenna broilerisuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia.Freesaa curry öljyssä. Lisää esikypsennetyt peruna- ja porkkanakuutiot, purjosuikaleet, paprikakuutiot sekä oliivit.Kääntele hetki pannulla ja lisää kuumat broilerisuikaleet. Mausta inkiväärillä sekä sitruuna- ja mustapippurilla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Koristele pyttipannu tuoreella korianterilla ja tarjoa lisänä maalaisleipää.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet