Broileripihvejä vadelmakastikkeella

Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g + kastike 60 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: laktoositon

Vadelmakastike:

Annoskoko: 60 g

Ainekset:

5llaimennettua vadelmamehua
0.5kgkanafondia
0.1lvadelmaviinietikkaa
0.05kgsiirappia
0.5kgruusunmarjapyreetä
(ohrakasta)

Valmistusohje:
Mittaa kastikkeen ainekset GN -vuokiin broilereiden päälle ja höyrykeitä 100 °C noin 30 minuuttia. Suurusta halutessasi lopuksi ohrakkaalla. Tarjoa lisänä esimerkiksi riisi-viljaseosta ja raikasta salaattia.

Broileripihvit

Annoskoko: 140 g

Ainekset:

16kgKariniemen Broilerin paistileikkeitä marinoitu

Valmistusohje:
Lado broilerpihvit GN -vuokiin ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 200 °C noin 12 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet