Broileripihvejä vadelmakastikkeella
Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g + kastike 60 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: laktoositon
Vadelmakastike:
Annoskoko: 60 g
Ainekset:
5 | l | laimennettua vadelmamehua |
0.5 | kg | kanafondia |
0.1 | l | vadelmaviinietikkaa |
0.05 | kg | siirappia |
0.5 | kg | ruusunmarjapyreetä |
(ohrakasta) | ||
Valmistusohje:
Mittaa kastikkeen ainekset GN -vuokiin broilereiden päälle ja höyrykeitä 100 °C noin 30 minuuttia. Suurusta halutessasi lopuksi ohrakkaalla. Tarjoa lisänä esimerkiksi riisi-viljaseosta ja raikasta salaattia.
Broileripihvit
Annoskoko: 140 g
Ainekset:
16 | kg | Kariniemen Broilerin paistileikkeitä marinoitu |
Valmistusohje:
Lado broilerpihvit GN -vuokiin ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 200 °C noin 12 minuuttia.