Broileripihvejä ja pekonikastiketta
Annosmäärä:
Annoskoko: 125 g + kastike 80 g
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet, Siipikarja
Kastike:
Annoskoko: 80 g
Ainekset:
1 | kg | HK Amerikan Pekonia |
0.5 | kg | sipulikuutioita |
1.5 | kg | sulatejuustoa |
0.5 | kg | paprikaa |
6 | l | vettä |
0.4 | kg | ohrakasta |
mustapippurirouhetta | ||
0.5 | l | kermaa |
Valmistusohje:
Viipaloi HK Amerikan Pekoni ja freesaa viipaleet sipulikuutioiden kanssa padassa. Lisää joukkoon kuutioitu sulatejuusto, hienonnettu paprika ja vesi. Suurusta kastike halutessasi ohrakkaalla. Lisää lopuksi kerma ja kuumenna. Tarkista maku. Tarjoa villiriisin ja raikkaan salaatin kanssa.
Broileripihvit
Annoskoko: 125 g
Ainekset:
14 | kg | Kariniemen Broilerin fileepihvejä marinoitu |
mustapippurirouhetta | ||
Valmistusohje:
Lado fileepihvit Gn -vuokiin ja mausta mustapippurilla. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 10 minuuttia.