Broilerinuggetit ja Juusto-persikkadippi

Annosmäärä:
Annoskoko: 135 g + dippi 80 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Juusto-persikkadippi:

Annoskoko: 80 g

Ainekset:

5kgkermaviiliä
1kgsinihomejuustoa
2kgpersikkakuutioita tai -sosetta
valkosipulia
sitruunamehua
sokeria
mustapippurirouhetta

Valmistusohje:
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä muutama tunti.Tarjoa lisänä nuudeleita ja raikasta salaattia.

Broilerinuggetit

Annoskoko: 135 g

Ainekset:

14kgKariniemen Broilerinuggetteja pakaste

Valmistusohje:
Kuumenna broilerinuggetit kuivapasitolla 150 °C noin 10 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet