
Kana-pekoni Carbonara
Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g + pasta 200 g
Mureaa broileria maukkaan pekonisen pastan seurana.
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet, Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit
Pekoni-pasta
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
0.6 | kg | HK Amerikan Pekonia |
1.4 | kg | pastaa |
vettä | ||
2 | l | ruokakermaa |
mustapippuria | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Ruskista pekoni kevyesti. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta.Yhdistä pekoni pastan joukkoon ja lisää kerma. Kuumenna, mausta ja tarkista maku. Tarjoa meheväski kypsennetyn broilerin lisäkkeenä.
Broileri:
Annoskoko: 140 g
Ainekset:
2.8 | kg | Broilerin fileetä sous vide |
Valmistusohje:
Kuumenna broilerin fileet pakkauksessaan höyrytoiminnolla 95 °C:ssa 20 minuuttia.
Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet
- Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi®, hunaja
- Kariniemen Kananpojan Fileeperhonen, miedosti suolattu
- Kariniemen Kananpojan Rintafilee, marinoitu
- Kariniemen Kananpojan fileepihvi, kypsä, pakaste
- HKScan Pro Pekonikuutio
- HK Amerikan Pekoni®
- Kariniemen Kananpojan Rintafilee, maustamaton
- HK Amerikan Pekoni® Original, viipaloitu
- HK Savupekonikuutio, käyttövalmis, pakaste
- Kariniemen Kananpojan Fileepihvi, miedosti suolattu