Broilerin fileetä ja pekoni-pastaa

Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g + pasta 200 g

Mureaa broileria maukkaan pekonisen pastan seurana.

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet, Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Pekoni-pasta

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

0.6kgHK Amerikan Pekonia
1.4kgpastaa
vettä
2lruokakermaa
mustapippuria
suolaa

Valmistusohje:
Ruskista pekoni kevyesti. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta.Yhdistä pekoni pastan joukkoon ja lisää kerma. Kuumenna, mausta ja tarkista maku. Tarjoa meheväski kypsennetyn broilerin lisäkkeenä.

Broileri:

Annoskoko: 140 g

Ainekset:

2.8kgBroilerin fileetä sous vide

Valmistusohje:
Kuumenna broilerin fileet pakkauksessaan höyrytoiminnolla 95 °C:ssa 20 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet