Broilerin fileetä ja ananassalsaa

Annosmäärä:
Annoskoko: 150 g + salsa 60 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: laktoositon

Ananassalsa:

Annoskoko: 60 g

Ainekset:

0.3lkanalientä
0.2kgananasmurskaa
pineapple jalapeno glaze-kastiketta
suurustetta (tumma tai vaalea)
0.1lkermaa
currya
paprikajauhetta
suolaa
cayennepippuria

Valmistusohje:
Kiehauta kanaliemi. Lisää ananasmurska, maustekastike ja mausteet. Suurusta ja kiehauta. Lisää kerma ja kiehauta. Tarkista maku. Tarjoa lisäksi villiriisiä ja vihersalaattia.

Broilerin fileetä

Annoskoko: 150 g

Ainekset:

1.6kgKariniemen Broilerin rintafileetä marinoimaton

Valmistusohje:
Kypsennä broilerin rintafileet yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 20 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet