Broilerin fileetä ja ananassalsaa
Annosmäärä:
Annoskoko: 150 g + salsa 60 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: laktoositon
Ananassalsa:
Annoskoko: 60 g
Ainekset:
0.3 | l | kanalientä |
0.2 | kg | ananasmurskaa |
pineapple jalapeno glaze-kastiketta | ||
suurustetta (tumma tai vaalea) | ||
0.1 | l | kermaa |
currya | ||
paprikajauhetta | ||
suolaa | ||
cayennepippuria | ||
Valmistusohje:
Kiehauta kanaliemi. Lisää ananasmurska, maustekastike ja mausteet. Suurusta ja kiehauta. Lisää kerma ja kiehauta. Tarkista maku. Tarjoa lisäksi villiriisiä ja vihersalaattia.
Broilerin fileetä
Annoskoko: 150 g
Ainekset:
1.6 | kg | Kariniemen Broilerin rintafileetä marinoimaton |
Valmistusohje:
Kypsennä broilerin rintafileet yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 20 minuuttia.