Broilerikäärö ja Pikantti porkkanakastike
Annosmäärä:
Annoskoko: 150 g + kastike 75 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton
Pikantti porkkanakastike:
Annoskoko: 75 g
Ainekset:
0.6 | l | kanalientä |
0.2 | kg | porkkanoita |
vaaleaa suurustetta | ||
0.02 | kg | hunajaa |
0.01 | l | sherryä |
sitruunapippuria | ||
tuoretta basilikaa | ||
Valmistusohje:
Keitä porkkanat kypsäksi kanaliemessä, soseuta liemineen ja suurusta. Lisää hunaja, sherry ja sitruunapippuri. Kiehauta ja tarkista maku. Ripottele pinnalle runsaasti tuoretta basilikaa. Tarjoa broilerikääröt porkkanakastikkeen ja villiriisin tai nuudelien kanssa.
Broilerikääröt
Annoskoko: 150 g
Ainekset:
1.4 | kg | Kariniemen Broilerin fileepihvejä miedosti suolattu |
paprikajauhetta | ||
mustapippurirouhetta | ||
0.1 | kg | sinihomejuustoa |
0.125 | kg | säilykepäärynöitä |
Valmistusohje:
Levitä broilerin fileepihvit työlaudalle ja mausta paprikajauheella sekä mustapippurilla.Laita jokaiselle pihville pala juustoa ja viipale päärynää. Kääri rullalle ja sulje cocktailtikulla.Ruskista kevyesti pannulla ja aseta uuninkestävään vuokaan. Peitä foliolla ja hauduta kypsäksi yhdistelmätoiminnolla 150 °C:ssa noin 15 minuuttia.
Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet
- Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi®, hunaja
- Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi®, miedosti suolattu
- Kariniemen Kananpojan Fileeperhonen, miedosti suolattu
- Kariniemen Kananpojan Rintafilee, marinoitu
- Kariniemen Kananpojan Fileepihvi, maustamaton
- Kariniemen Kananpojan Rintafilee, maustamaton
- Kariniemen Kananpojan Fileepihvi, miedosti suolattu