Broileri-kookoskeitto
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Annoskoko: 300 g
Ainekset:
7 | kg | HK Broilerin fileesuikaleita maustamaton sous vide |
3.5 | kg | tuoreita herkkusieniä |
5 | kg | kesäkurpitsaa |
ruokaöljyä | ||
3 | l | vettä |
0.25 | kg | kanaliemijauhetta |
0.25 | kg | tuoretta inkivääriä |
12 | l | kookosmaitoa |
6 | kpl | vihreää chilipippuria |
0.3 | kg | sokeria |
0.5 | l | sitruunan mehua |
0.15 | kg | ohratärkkelystä |
kurkumaa | ||
currya | ||
tuoretta basilikaa | ||
Valmistusohje:
Kuumenna broilerin fileesuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C:ssa 20 minuuttia. Freesaa viipaloidut kesäkurpitsat sekä herkkusienet ja curry öljyssä. Lisää kanaliemi ja hauduta muutama minuutti. Lisää kuumat broilerin fileesuikaleet, kookosmaito, hienonnettu chilipippuri, sokeri sekä sitruunan mehu. Kiehauta, mausta ja tarkista maku. Koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa lisänä rapeaa patonkia.
Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet
- Kariniemen Kananpojan Fileesuikale, hunaja
- Kariniemen Kananpojan Fileesuikale, maustamaton
- HKScan Pro Broilerin fileesuikale, miedosti suolattu
- Kariniemen Kananpojan paistisuikale, miedosti suolattu
- Kariniemen Keitetty viillokkipala, pakaste
- Kariniemen Kananpojan paistipala
- Kariniemen Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu
- Kariniemen Kananpojan fileesuikale
- HKScan Pro Broilerin kypsä fileekuutio, pakaste
- Kariniemen Broilerin jauheliha ruskistettu
- HKScan Pro Broilerin fileeviipale, kypsä, pakaste