Broilerijuustopuikulat ja Omenainen currykastike

Annosmäärä:
Annoskoko: 155 g + kastike 60 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Omenainen currykastike:

Annoskoko: 60 g

Ainekset:

5kgranskankermaa
0.8kgraastettua omenaa
0.1kgcurrya
0.5kghienonnettua punasipulia
0.5kgtomaattipyreetä

Valmistusohje:
Freesaa sipulit, curry ja tomaattipyree padassa. Lisää ranskankerma ja kiehauta. Mausta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä esimerkiksi villiriisiä ja raikasta salaattia.

Broilerijuustopuikulat

Annoskoko: 155 g

Ainekset:

16kgKariniemen Broilerijuustopuikuloita pakaste

Valmistusohje:
Kuumenna broilerijuustopuikulat yhdistelmälaitteessa 170 °C 10-15 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet