Broilerijuustopuikulat ja hedelmätartar

Annosmäärä:
Annoskoko: 155 g + kastike 60 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Hedelmätartar:

Annoskoko: 60 g

Ainekset:

0.3kgkermaviiliä
0.2kgkevytmajoneesia
0.2kgkurpitsakuutioita säilyke
0.2kghedelmäsalsaa säilyke
0.15kgmango chutneyta
0.04kgmietoa sinappia
0.02lpunaviinietikkaa

Valmistusohje:
Sekoita hedelmätartarin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä muutama tunti.Tarjoa rapeaksi kuumennettujen broilerjuustopuikuloiden kanssa pirteää hedelmätartaria ja vihersalaattia

Broilerijuustopuikulat

Annoskoko: 155 g

Ainekset:

3.2kgKariniemen Broilerjuustopuikuloita paneroitu pakaste

Valmistusohje:
Kuumenna broilerjuustopuikulat yhdistelmälaitteella 150 °C:ssa 10-15 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet