Broilerihoukutus

Annosmäärä:
Annoskoko: 400 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Ainekset:

9kgKariniemen Kananpojan paistisuikaleita sous vide
14kgsuikaleperunoita pakaste
3.6kgsipulia
3.2kgporkkanasuikaleita
0.56lkanafondia
yrttisuolaa
4lkermaa
3lvettä
0.7kgohratärkkelystä
4kgyrttituorejuustoa

Valmistusohje:
Sekoita paistisuikaleet, peruna- ja porkkanasuikaleet, sipuli sekä mausteet keskenään. Annostele Gn-vuokiin. Pehmitä tuorejuusto, lisää kerma, vesi ja ohratärkkelys. Kaada neste vuokiin.Voit halutessasi lisätä pinnalle juustoraastetta. Paista yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa 35-45 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua. Lisänä maistuu HK Punajuurisalaatti.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet