Broilericurry
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Kypsät lihat
Pääraaka-aine: Siipikarja
Annoskoko: 180 g
Ainekset:
8 | kg | Kariniemen Kananpojan paistipala, sous vide |
ruokaöljyä | ||
2.5 | kg | sipulikuutioita |
0.05 | kg | tuoretta inkivääriä |
0.1 | kg | punaista currytahnaa |
0.6 | kg | tomaattipyreetä |
5 | l | kanalientä |
0.2 | kg | maissitärkkelystä |
0.1 | kg | hunajaa |
0.2 | l | soijakastiketta |
2.5 | kg | ranskankermaa |
tuoretta korianteria | ||
Valmistusohje:
Freesaa sipulikuutiot, currytahna, inkivääri ja tomaattipyree öljyssä. Lisää kanaliemi ja kypsät broilerin paistipalat. Kiehauta, Suurusta maissitärkkelyksellä ja anna hautua 5 minuuttia. Lisää ranskankerma, hunaja sekä soijakastike. Kiehauta ja tarkista maku. Ripottele pinnalle korianterisilppua. Tarjoa täyteläisen Broilericurryn kanssa basmatiriisiä.