Broileria tahitilaiseen tapaan, uuniversio
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Broileri
Pääraaka-aine: Siipikarja
Ainekset:
16 | kg | Kariniemen Kananpojan Paistileikkeitä miedosti suolattu |
1.8 | l | vettä |
0.03 | kg | kanaliemijauhetta |
0.01 | kg | kurkumaa |
0.01 | kg | currya |
0.3 | kg | ohrakasta |
0.2 | kg | soijakastiketta |
1.8 | kg | mangososetta |
2 | l | tuoremehua |
1.5 | l | ruokakermaa |
persiljaa | ||
rosépippuria | ||
Valmistusohje:
Voitele Gn -vuoat. Lado broileripihvit hieman limittäin vuokiin. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 200 °C:ssa noin 10 minuuttia. Kiehauta vesi, lisää kanaliemijauhe ja jäähdytä hiukan. Sekoita kanaliemi, mausteet, ohrakas, soijakastike, mangosose, ruokakerma ja tuoremehu. Kaada liemi vuokiin. Anna kypsyä vielä noin 15 minuuttia. Koristele valmis ruoka persiljalla ja rosépippurilla.