Broileria perunasalaattipedillä

Annosmäärä:
Annoskoko: 250 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton

Annoskoko: 250 g

Ainekset:

8kgHK Broilerin fileesuikaleita hunajamarinoitu sous vide
7kgkypsiä perunaviipaleita
4kgsalaattia
3kgtuorekurkkua
1.2kgmaustamatonta jogurttia
1.2kgrasvatonta majoneesia
0.8kgmango chutney -maustekastiketta
hunajaa
soijakastiketta
sinappia
currya
chilijauhetta
ruoho- tai punasipulia

Valmistusohje:
Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään. Lisää kypsät perunaviipaleet kastikkeeseen ja sekoita kevyesti. Anna maustua muutama tunti viileässä. Asettele revitty salaatti ja kurkkuviipaleet pediksi lautaselle ja annostele perunasalaatti päälle. Laita päällimmäiseksi broilerin fileesuikaleet. Viimeistele annos chilijauheella ja sipulirenkailla.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet