Broileria perunasalaattipedillä
Annosmäärä:
Annoskoko: 250 g
Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit
Erityisruoka: gluteeniton
Annoskoko: 250 g
Ainekset:
8 | kg | HK Broilerin fileesuikaleita hunajamarinoitu sous vide |
7 | kg | kypsiä perunaviipaleita |
4 | kg | salaattia |
3 | kg | tuorekurkkua |
1.2 | kg | maustamatonta jogurttia |
1.2 | kg | rasvatonta majoneesia |
0.8 | kg | mango chutney -maustekastiketta |
hunajaa | ||
soijakastiketta | ||
sinappia | ||
currya | ||
chilijauhetta | ||
ruoho- tai punasipulia | ||
Valmistusohje:
Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään. Lisää kypsät perunaviipaleet kastikkeeseen ja sekoita kevyesti. Anna maustua muutama tunti viileässä. Asettele revitty salaatti ja kurkkuviipaleet pediksi lautaselle ja annostele perunasalaatti päälle. Laita päällimmäiseksi broilerin fileesuikaleet. Viimeistele annos chilijauheella ja sipulirenkailla.