Broileria ja parsa-parmesanrisottoa

Annosmäärä:

Vähärasvaista broileria suussa sulavan risoton kanssa.

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton

Parsa-parmesanrisotto

Ainekset:

0.15kgsipulikuutioita
0.7kgrisottoriisiä
ruokaöljyä
2lKanalientä
0.4lparmesankastiketta valmista
0.4lruokakermaa
0.3kgparsaa

Valmistusohje:
Kuullota sipuli ja riisi ruokaöljyssä. Lisää kanaliemi vähissä erin, kunnes riisi kypsää. Yhdistä riisin joukkoon valmis parmesankastike, ruokakerma ja paloiteltu parsa. Kuumenna ja tarkista maku. Tarjoa meheväksi kypsennetyn broilerin ja vihersalaatin kanssa.

Broileri

Ainekset:

5kgKariniemen Broilerin rintaleikkeitämiedosti suolattu

Valmistusohje:
Lado broilerin rintaleikkeet voideltuun Gn-vuokaan ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 135 °C:ssa noin 20 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet