
Broileria ja juures-hunajasalsaa
Annosmäärä:
Annoskoko: 280 g + salsa 170 g
Mehevää broilerin reisipalaa täyteläisen salsan kera.
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Salsa
Annoskoko: 170 g
Ainekset:
0.3 | kg | sipulikuutioita |
0.3 | kg | porkkanakuutioita |
0.3 | kg | sellerikuutioita |
0.3 | kg | lanttukuutioita |
0.04 | kg | ruokaöljyä |
0.015 | l | viinietikkaa |
0.1 | kg | hunajaa |
0.06 | l | soijakastiketta |
0.013 | kg | valkosipulia |
0.8 | l | ananasmehua |
0.03 | kg | maissitärkkelystä |
0.002 | l | tabascoa |
0.6 | kg | banaania |
0.006 | kg | suolaa |
0.6 | kg | ananaspaloja |
Valmistusohje:
Kuullota juurekset öljyssä. Lisää omenaviinietikka, hunaja, soijakastike, valkosipuli ja ananasmehu. Hauduta noin 10 minuuttia. Suurusta maissitärkkelyksellä ja hauduta vielä hetki. Lisää tabasco, banaaniviipaleet, ananaspalat ja suola. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa esimerkiksi basmatiriisin kanssa.
Broileri
Annoskoko: 280 g
Ainekset:
6.2 | kg | Kariniemen Broilerin reisipaloja esimainoitu |
Valmistusohje:
Kypsennä broilerin reisipalat yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 35 minuuttia.