Broileria ja hunaja-currysalsaa

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g + salsa 130 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Hunaja-currysalsa:

Annoskoko: 130 g

Ainekset:

1.5kgsipulikuutioita
1.5kgporkkanakuutioita
1.5kgsellerikuutioita
1kglanttukuutioita
0.2lruokaöljyä
currya
3kgananasta
4lananasmehua (liemi+vesi)
0.15kghunajaa
0.3lsoijakastiketta
3kgbanaania
0.15kgohrakasta
valkosipulijauhetta
tabascoa

Valmistusohje:
Kuutioi juurekset ja kuullota kevyesti padan pohjalla. Lisää curry, ananasmehu, hunaja, soijakastike ja valkosipulijauhe. Hauduta noin 10 minuuttia. Suurusta veteen sekoitetulla ohrakkaalla. Anna hautua vielä hetki ja lisää ananapalat sekä banaaniviipaleet. Kiehauta ja tarkista maku. Lisämakua saat tabascolla. Tarjoa broilerinkoipien ja riisin kanssa.

Broilerin koipireidet

Annoskoko: 350 g

Ainekset:

40kgKariniemen Broilerin koipireisiä marinoitu

Valmistusohje:
Kypsennä broilerinkoivet yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 1 tunti.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet