Broileria ja hunaja-currysalsaa
Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g + salsa 130 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Hunaja-currysalsa:
Annoskoko: 130 g
Ainekset:
1.5 | kg | sipulikuutioita |
1.5 | kg | porkkanakuutioita |
1.5 | kg | sellerikuutioita |
1 | kg | lanttukuutioita |
0.2 | l | ruokaöljyä |
currya | ||
3 | kg | ananasta |
4 | l | ananasmehua (liemi+vesi) |
0.15 | kg | hunajaa |
0.3 | l | soijakastiketta |
3 | kg | banaania |
0.15 | kg | ohrakasta |
valkosipulijauhetta | ||
tabascoa | ||
Valmistusohje:
Kuutioi juurekset ja kuullota kevyesti padan pohjalla. Lisää curry, ananasmehu, hunaja, soijakastike ja valkosipulijauhe. Hauduta noin 10 minuuttia. Suurusta veteen sekoitetulla ohrakkaalla. Anna hautua vielä hetki ja lisää ananapalat sekä banaaniviipaleet. Kiehauta ja tarkista maku. Lisämakua saat tabascolla. Tarjoa broilerinkoipien ja riisin kanssa.
Broilerin koipireidet
Annoskoko: 350 g
Ainekset:
40 | kg | Kariniemen Broilerin koipireisiä marinoitu |
Valmistusohje:
Kypsennä broilerinkoivet yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 1 tunti.