Broileri-riisikeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

7kgKariniemen Broilerin fileesuikaleita hunajamarinadissa
1.3kgriisiä
20lkasvislientä
1kgsipulia
currya
kurkumaa
mustapippuria
4kgherkkusieni-kasvissuikaleita
2kgsinihomesulatejuustoa
valkosipulia
rakuunaa
hienonnettua persiljaa

Valmistusohje:
Ruskista broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 6 minuuttia. Kiehauta kasvisliemi padassa, lisää mausteet, riisi ja sipuli. Anna hautua noin 10 minuuttia. Lisää broilerisuikaleet, herkkusieni-kasvissuikaleet ja hauduta vielä 10 minuuttia. Lisää lopuksi sulatejuusto, valkosipuli ja rakuuna. Kuumenna kunnes juusto sulaa. Koristele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet