Broileri-perunasalaatti

Annosmäärä:
Annoskoko: 275 g + kastike 55 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, sydänmerkki

Kastike:

Annoskoko: 55 g

Ainekset:

5kgkermaviiliä
0.3lmaustekurkkujen lientä
0.2kgsinappia
currya

Valmistusohje:
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike salaatin joukkoon.

Broileri-perunasalaatti

Annoskoko: 275 g

Ainekset:

8kgKariniemen Broilerin paistisuikaleita hunajamarinadissa
6.5kgkypsiä perunakuutioita
3.5kgpapupaloja
3.5kgmaustekurkkukuutioita
3kgomenakuutioita
2kghillosipuleita tai sipulia
0.5kgkaprista
0.5kgpurjoviipaleita
kirveliä

Valmistusohje:
Ruskista broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 6 minuuttia. Kypsennä pavut yhdistelmäuunissa höyrypaisto-ohjelmalla noin 2-3 minuuttia, mausta suolalla ja anna jäähtyä. Sekoita raaka-aineet keskenään.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet