Broileri-pastavuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Broileri

Broilerin reisiosasta valmistettua leikettä uudella tavalla valmistettuna.

Pääraaka-aine: Siipikarja

Ainekset:

1.5kgKariniemen Kananpojan Paistileikkeitä, miedosti suolattu
1.4kgkasvissekoitusta
0.08lkasviöljyä
1.5kgtomaattimurskaa
0.5kgvuohenjuustoa
0.8lruokakermaa
0.05kgvähäsuolaista kanaliemijauhetta
mustapippurirouhetta
0.07kgsokeria
0.5kglasagnelevyjä

Valmistusohje:
Kuullota kasvissekoitus öljyssä. Lisää tomaattimurska, vuohenjuusto ja ruokakerma. Hauduta noin 10 minuuttia. Mausta ja tarkista maku.Lado Gn-vuokaan kerroksittain lasagnelevyjä, kastiketta ja broileria. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 135 °C:ssa noin tunti.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet