Broileri-kaurasuurimosalaatti

Annosmäärä:
Annoskoko: 180 g + kastike 30 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Kastike:

Annoskoko: 30 g

Ainekset:

2.5kgkermaviiliä
0.2lsitruunamehua
0.25kgtomaattisosetta
valkosipulijauhetta
chilijauhetta
cayennepippuria
sokeria

Valmistusohje:
Sekoita kermaviiliin sitruunamehu, tomaattisose ja mausteet. Anna maustua viileässä.

Broileri-kaurasuurimosalaatti

Annoskoko: 180 g

Ainekset:

6kgHK Broilerin fileesuikaleita hunajamarinoitu sous vide
1kgkaurasuurimoita (raakapaino)
2.5kgtomaattia
2kgpersikkaa
3kgtuorekurkkua
1kgmaustekurkkua
0.5kgpurjoviipaleita

Valmistusohje:
Keitä kaurasuurimot, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Kuutioi kasvikset ja sekoita salaattiainekset keskenään. Lisää joukkoon kastike. Koristele lehtisalaatilla ja tarjoa rapean patongin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet