Broileri-kaurasuurimosalaatti
Annosmäärä:
Annoskoko: 180 g + kastike 30 g
Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit
Kastike:
Annoskoko: 30 g
Ainekset:
2.5 | kg | kermaviiliä |
0.2 | l | sitruunamehua |
0.25 | kg | tomaattisosetta |
valkosipulijauhetta | ||
chilijauhetta | ||
cayennepippuria | ||
sokeria | ||
Valmistusohje:
Sekoita kermaviiliin sitruunamehu, tomaattisose ja mausteet. Anna maustua viileässä.
Broileri-kaurasuurimosalaatti
Annoskoko: 180 g
Ainekset:
6 | kg | HK Broilerin fileesuikaleita hunajamarinoitu sous vide |
1 | kg | kaurasuurimoita (raakapaino) |
2.5 | kg | tomaattia |
2 | kg | persikkaa |
3 | kg | tuorekurkkua |
1 | kg | maustekurkkua |
0.5 | kg | purjoviipaleita |
Valmistusohje:
Keitä kaurasuurimot, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Kuutioi kasvikset ja sekoita salaattiainekset keskenään. Lisää joukkoon kastike. Koristele lehtisalaatilla ja tarjoa rapean patongin kanssa.
Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet
- Kariniemen Kananpojan Fileesuikale, maustamaton
- Kariniemen Uunipaistettu broilerinliha, pakaste
- Kariniemen Kananpojan fileepihvi, kypsä, pakaste
- Kariniemen Kananpojan paistipala
- Kariniemen Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu
- Kariniemen Kananpojan fileesuikale
- Kariniemen Kananpojan Fileesuikale, hunaja
- Kariniemen Kananpojan sisäfileepala, kypsä, pakaste