Broileri-kasviskastike
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
8 | kg | Kariniemen Broilerin fileesuikaleita hunajamarinadissa |
0.03 | kg | currya |
0.4 | kg | tomaattipyreetä |
0.4 | kg | sipulikuutioita |
3.5 | kg | porkkanasuikaleita |
2.5 | kg | sellerisuikaleita |
paprikajauhetta | ||
mustapippurirouhetta | ||
0.07 | kg | kanaliemijauhetta |
1.7 | l | vettä |
3.3 | l | kermaa |
0.05 | kg | ohratärkkelystä |
2.3 | kg | yrttituorejuustoa |
tuoretta basilikaa | ||
Valmistusohje:
Ruskista broilerin fileesuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 6 minuuttia.Freesaa tomaattipyree, valkosipulii, curry, sipuli ja kasvikset padassa. Lisää kanaliemi, mausteet ja broilerisuikaleet. Anna hautua hetki. Suurusta ohratärkkelyksellä, lisää tuorejuusto ja kerma. Kiehauta ja tarkista maku. Silppua pinnalle tuoretta basilikaa. Tarjoa keitetyn pastan ja rapean patongin kanssa.