Broileri-juustovuoka
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Broileri
Pääraaka-aine: Siipikarja
Ainekset:
6 | kg | Kariniemen Kananpojan Paistisuikaleita, miedosti suolattu |
3.8 | kg | kuviopastaa |
3 | kg | paprikasuikaleita |
3 | kg | purjoviipaleita |
18 | l | maitoa |
0.3 | kg | vehnäjauhoja |
2 | kg | pippurituorejuustoa |
suolaa | ||
kurkumaa | ||
viherpippuria | ||
mustapippuria | ||
roseepippuria | ||
aromimaustetta | ||
Valmistusohje:
Ruskista broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 6 minuuttia. Laita voideltuihin GN -vuokiin pasta, broilerisuikaleet, paprikasuikaleet ja purjoviipaleet. Kuumenna maito kiehumispisteeseen ja suurusta vehnäjauhoilla. Hauduta hetki ja lisää tuorejuusto sekä mausteet. Jaa kastike vuokiin ja sekoita kevyesti. Jatka kypsenystä 160 °C:ssa noin 40 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.