Broileri-juustovuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Broileri

Pääraaka-aine: Siipikarja

Ainekset:

6kgKariniemen Kananpojan Paistisuikaleita, miedosti suolattu
3.8kgkuviopastaa
3kgpaprikasuikaleita
3kgpurjoviipaleita
18lmaitoa
0.3kgvehnäjauhoja
2kgpippurituorejuustoa
suolaa
kurkumaa
viherpippuria
mustapippuria
roseepippuria
aromimaustetta

Valmistusohje:
Ruskista broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 6 minuuttia. Laita voideltuihin GN -vuokiin pasta, broilerisuikaleet, paprikasuikaleet ja purjoviipaleet. Kuumenna maito kiehumispisteeseen ja suurusta vehnäjauhoilla. Hauduta hetki ja lisää tuorejuusto sekä mausteet. Jaa kastike vuokiin ja sekoita kevyesti. Jatka kypsenystä 160 °C:ssa noin 40 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet