Bolognesekastike
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Jauheliha
Erityisruoka: laktoositon
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
8 | kg | HK Naudan jauhelihaa 15-17 % |
13 | l | vettä |
1.3 | kg | vehnäjauhoja |
0.02 | kg | lihaliemijauhetta |
1 | kg | tomaattipyreetä |
0.3 | kg | sipulia (kuivattua) |
pippurisekoitusta | ||
suolaa | ||
pizzamaustetta | ||
Valmistusohje:
Ruskista jauheliha. Kuumenna lihaliemi padassa. Lisää jauheliha, tomaattipyree ja kuivattu sipuli. Hauduta hetki ja suurusta vehnäjauhoilla. Jatka hauduttamsita vielä noin 10 minuuttia. Mausta ja tarkista maku. Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.