Banaani-possupaistos

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Pekonit, Kypsät lihat

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet, Porsaanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton

Ainekset:

8kgHK Viljaporsaan paistisuikaleita, sous vide
mustapippurirouhetta
suolaa
4kgbanaaniviipaleita
3kgHK Amerikan Pekonia
3kgherkkusieniviipaleita
3lruokakermaa
1.5kgchilikastiketta
0.04kgcurrya

Valmistusohje:
Voitele Gn -vuoat. Laita possun paistisuikaleet, mustapippurirouhe, suola, banaaniviipaleet, kevyesti ruskistettu pekoni ja herkkusieniviipaleet vuokiin. Vaahdota kerma ja mausta chiliketsupilla ja currylla. Jaa maustettu kermavaahto vuokiin ja kypsennä yhdistelmätoimminnolla 160 °C noin 20 minuuttia. Tarjoa riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet