Aurinkoinen makkarapannu

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton

Aurinkoinen makkarapannu

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

4kgHK Kabanossia
4kgPopsi Nakkipaloja
0.2lruokaöljyä
1kgpaprikaa
1kgsipulia
0.2kgvalkosipulimurskaa
2kgtomaattimurskaa
4.5kgHK Aurinkosalaattia
oreganoa
paprikajauhetta
3lvettä
1.5kgsinihomejuustomuruja

Valmistusohje:
Viipaloi HK Kabanossi. Suikaloi paprika ja leikkaa sipuli renkaiksi. Kuumenna ruokaöljy pannulla. Ruskista makkara- ja nakkipalat kevyesti ja siirrä hetkeksi sivuun odottamaan. Freesaa paprikasuikaleet, sipulirenkaat ja valkosipulimurska. Lisää tomaattimurska, HK Aurinkosalaatti, mausteet ja vesi. Hauduta noin 20 minuuttia. Lisää hauduttamisen loppupuolella makkarat ja sinihomejuutomurut. Anna juuston sulaa kokonaan. Tarkista maku. Tarjoa paistettujen perunoiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet