Artisokka-chili-kuorrutettua broileria
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Broileri
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton
Ainekset:
14 | kg | Kariniemen Kananpojan Fileepihvejä, miedosti suolattu |
2.5 | kg | artisokan sydämiä säilykkeenä |
2.5 | kg | majoneesia |
1.2 | kg | parmesan-juustoraastetta |
0.1 | kg | valkosipulimurskaa |
0.6 | kg | chiliä säilykkeenä |
Valmistusohje:
Laita broilerin fileet Gn-vuokaan ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 10 minuuttia. Soseuta artisokan sydämet. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään. Kaada kuorrutuskastike broilerin fileiden päälle ja jatka kypsennystä kuivapaistolla 180 °C:ssa kunnes pinta kauniin ruskea. Tarjoa esimerkiksi yrttiriisin ja haudutettujen kasvisten kanssa.