Artisokka-chili-kuorrutettua broileria

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Broileri

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton

Ainekset:

14kgKariniemen Kananpojan Fileepihvejä, miedosti suolattu
2.5kgartisokan sydämiä säilykkeenä
2.5kgmajoneesia
1.2kgparmesan-juustoraastetta
0.1kgvalkosipulimurskaa
0.6kgchiliä säilykkeenä

Valmistusohje:
Laita broilerin fileet Gn-vuokaan ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 10 minuuttia. Soseuta artisokan sydämet. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään. Kaada kuorrutuskastike broilerin fileiden päälle ja jatka kypsennystä kuivapaistolla 180 °C:ssa kunnes pinta kauniin ruskea. Tarjoa esimerkiksi yrttiriisin ja haudutettujen kasvisten kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet