possu perfection

Sorkitaan uskomuksia porsaanlihasta ja tuodaan se takaisin ruokalistoille

Avaussivu1

Porsaanliha on maukas ja monipuolinen raaka-aine, joka on saattanut jopa unohtua muiden raaka-aineiden vallatessa ruokalistat. Ajattelimme, että on aika oikaista pölyttyneitä mielikuvia tämän mainion raaka-aineen suhteen ja samalla sytyttää inspiraation liekki uusiin makumatkoihin. Päätettiin toteuttaa Pontta porsaanlihalle -kampanja.

Taustaa

Porsaanlihan huippusesonkeja ovat lähinnä kesä ja joulu. Tästä lähti ajatus ja tavoite nostaa porsaanliha esille monipuolisena vaihtoehtona ravintoloiden ruokalistoille läpi vuoden.

Kampanjoinnille on monia hyviä perusteita raaka-aineen monipuolisuuden lisäksi. Näitä ovat muun muassa kotimaisuus ja sitä kautta muut vastuullisuusasiat, kuten ravitsemus. Eikä vähäisimpänä mehevä maku, joka hurmaa sekä nopeasti valmistetuissa että hitaammin kypsytetyissä aterioissa.

Liity aiheen tiimoilta seuraamme, ruoka-alan ammattilainen. Uskomme, että ponnistelumme porsaanlihan apostoleina tuottaa sinulle monia oivalluksia ja onnistumisia.

Avaussivu2

Tavoite

Pontta porsaanlihalle -kampanjan tärkeimpänä tavoitteena on nostaa porsaanliha takaisin ammattikeittiöiden ruokalistoille muinakin sesonkeina kuin kesä ja joulu.

Toteutus

Haluamme välittää ja liputtaa viestiä suomalaisesta, vastuullisesti tuotetusta porsaanlihasta. Koemme, että tiedolle on tilausta asiakkaiden keskuudessa.

Keinovalikkona menekin vauhdittamiseen tullaan käyttämään tiedottamista ja koulutusta sekä ehdottomasti inspirointia.