Maistuvaa katuruokaa laadukkaista, kotimaisista raaka-aineista

alasivu2 sivukuvaMaistuvaa katuruokaa laadukkaista, kotimaisista raaka-aineista Street food ja -grill sekä niiden lukuisat ilmenemismuodot ovat nostaneet päätään vuosi vuodelta enenevässä määrin. Niinpä myös me Pontta porsaanlihalle -kampanjassa sukellamme kesäkauden kunniaksi katukeittiöiden maailmaan, sillä porsaanliha on mitä mainioin raaka-aine nopeutta ja makua vaativaan ruokagenreen.

Pääsääntöisesti porsaanliha on aina mureaa ja nopeasti kypsyvää, joten monipuolisuudessaan se sopii niin klassisempiin kuin kuumimpia trendejä ilmentäviin annoksiin.

Street Grill -keittiön mausteina voi käyttää helppoja ja nopeita HK Tuoremaustetahnoja. Testaa kesäiset reseptimme ja ihastu!

Grillattua porsaan niskaa char siu, sidesalaattia ja maapähkinöitä

Savustettua porsaan kassleria, paistettuja herkkusieniä ja balsamiviinietikkaa

Ota omaksesi koko porsaanlihavalikoima

Murea ja maukas, marmoroitunut pluma sekä grillissä suussa sulavaksi valmistettava filetto sopivat mainiosti kesän ruokalistoille. Niitä ja muita paloja kannattaa kokeilla rohkeasti ja ottaa omakseen.

- Pienenä haasteena porsaanlihassa voi olla kypsyysaste, mutta runsasrasvaiset filetto ja pluma pysyvät mehukkaina ja maukkaina myös ylikypsäksi valmistettuina, keittiömestari Pekka Salmela, Veljekset Ponteva Oy:stä vinkkaa.

Tietyt porsaanpalat, kuten kylkipalat, ovat helppo ja tuttu ruoka meille suomalaisille.

- Kypsennetyn lihan pehmeä ja murea suuntuma on suomalaisten mieleen. Mikäli lihaa pitää syödä vähän pidempään, niin peli on aika lailla siinä. Muualla maailmassa jopa halutaan, että lihasta löytyy purtavuutta, Salmela pohtii.

Sataprosenttisesti suomalaista

HKScanilta saat parasta possua eri käyttötarkoituksiin aina arkilounaista juhlatarjottaviin. Ravitsemuksellisesti ainutlaatuinen HK Rypsiporsas® tunnetaan mureudestaan ja maukkaudestaan Aasiassa asti. Yhdessä HK Viljaporsaan kanssa HK Rypsiporsas® -tuotteet tarjoavat ammattikeittiöille kattavan valikoiman kotimaista, vastuullisesti tuotettua porsaanlihaa.