Kotimainen liha sopii terveelliseen ruokavalioon
HK Rypsiporsas® -lihalla on ainutlaatuinen lupaus: kaksi kolmasosaa sen rasvasta on pehmeää rasvaa. Ruokinnan avulla porsaanlihan rasvan laatu muuttuu pehmeämmäksi, tehden lihasta mureampaa ja maukkaampaa. Rypsiporsaat kasvavat terveinä, eivätkä saa antibiootteja elinikänsä aikana. Ne kasvavat kymmenellä tarkkaan valitulla suomalaisella kotitilalla. HK Rypsiporsas®, suomalainen maailmalla palkittu innovaatio täytti tänä vuonna upeat 10 vuotta!
Ruokakeskusteluja seuratessa huomaa, että monesti keskustelu on joko-tai-keskustelua sekä-että-keskustelun sijaan. Erilaiset näkemykset ja ruokavaliot ovat törmäyskurssilla keskenään, kuten kasvis vs. liha. Jos ravitsemusasioissa haluaa päästä helpolla, sekaruokavalio on ratkaisu helppoihin valintoihin.
Pontta porsaanlihalle -kampanjan agendalla on porsaanlihan hyvien, ravitsemuksellisten puolien kirkastaminen. Saatat jopa yllättyä!