Grillit kuumaksi! Yksi vuoden makoisimmista sesongeista on täällä

Kesän parhaissa makumatkoissa maistuu grillaus! Lisukkeena maistuvat uuden sadon raaka-aineet, jotka kaipaavat vain kevyen käännöksen grillissä. Rentoutta ja hyvää tunnelmaa ruokalistoille tuovat Street food
-henkiset raaka-aineet ja reseptit.

Street food ja -grill sekä niiden lukuisat ilmenemismuodot ovat nostaneet päätään vuosi vuodelta enenevässä määrin. Niinpä myös me Pontta porsaanlihalle -kampanjassa sukellamme kesäkauden kunniaksi katukeittiöiden maailmaan. HK:n tuotteissa on itsestäänselvien laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi kaksi asiaa, jotka tekevät niistä erinomaisesti street grill -kulttuuriin sopivia.

Ensinnäkin nopeus. Kuten katukeittiössä yleensäkin, eväiden tulee valmistua sukkelaan. Pääsääntöisesti porsaanliha on aina mureaa ja nopeasti kypsyvää. Toiseksi tuoremaustaminen. Street Grill -keittiön mausteina käytetään muun muassa HK Tuoremaustehnoja, joilla makuelämyksistä tehdään hetkessä halutunlaisia. Laadimme ruokaisat reseptit poimittaviksi ruokalistoille.

alasivu1 alakuva

Barbeque: Alueellisia eroja maustamistavoissa

Barbecue, barbeque, barbaque, BBQ, B-B-Que, Bar-B-Q, Bar-B-Que, Bar-B-Cue. Vaikka barbequella on monta eri kirjoitustapaa, niin kypsennysmetodi on miltei samanlainen kaikissa Amerikan osavaltioissa. Alueelliset erot löytyvät lähinnä BBQ-lihojen maustamistavoista. Esimerkiksi itärannikolla, Carolinassa, suositaan sinappipohjaisia marinadeja, kun taas Kaakkois-Amerikassa maustamiseen käytetään makeampaa, tomaattipohjaista kastiketta.