possu perfection

Sorkitaan uskomuksia porsaanlihasta ja tuodaan uusia ideoita ruokalistoille

Vuoden 2019 tietämillä Food service -puolella havahduttiin siihen, että porsaanliha monipuolisena raaka-aineena oli jäänyt muiden lihojen, kuten naudanlihan ja broilerin, varjoon. Porsaanlihan huippusesonkeja ovat lähinnä kesä ja joulu. Tästä lähti ajatus ja tavoite nostaa porsaanliha esille monipuolisena vaihtoehtona ravintoloiden ruokalistoille läpi vuoden.

Liity aiheen tiimoilta seuraamme, ruoka-alan ammattilainen. Uskomme, että ponnistelumme porsaanlihan apostoleina tuottaa sinulle monia oivalluksia ja onnistumisia.

368x236px Pontta 3pientaPorsasta
368x236px Pontta VastuullinenValinta
368x236px Pontta MaailmanParasta
368x236px Pontta PossunParhaatPalat
potrasti boksi