Valmista vaihteeksi kevyttä ja mehevää kalkkunaa

alasivu ylakuva

Maukkaus, helppous, nopeus ja monipuolisuus ohjaavat lihan kulutusta kohti siipikarjavaihtoehtoja. Asiakkaat kaipaavat kuitenkin arkipäiväisen kananpojan rinnalle jotain uutta. Kariniemen ja HKScan vastaavat toiveeseen tuomalla markkinoille neljä uutta, kotimaista kalkkunatuotetta syksyn arki- ja juhlaruokapöytiin. Tutustu uutuustuotteisiimme ja nappaa uunituoreet kalkkunareseptit käyttöösi!

Uusia kalkkunareseptejä:

Kalkkunan paistileikettä ja rakuunakermakastiketta >>
Kalkkunan paistileikettä, Livornon Luigia ja dijonsinapilla maustettua pinaattia >>
Basilikavoilla maustettua kalkkunan sisäfileetä ja pekonia >>
Kalkkunan sisäfileetä, paahdettua tomaattia ja fetajuustoa >>
Chili-lasagnette kalkkunan jauhelihasta >>
Punajuuribolognese kalkkunan jauhelihasta >>

Uudet kalkkunatuotteet:

2620 Kariniemen Kalkkunan Sisäfilee, miedosti suolattu >>
2853 Kariniemen Kalkkunan Paistileike, miedosti suolattu >>
7445 Kariniemen Kalkkunan jauheliha kypsä 3 kg >>
5141 HK Gourmet Kalkkunan viipaloitu kypsä filee

Tilaa uutiskirje