Uutta Suomalaisen ruoan päivää juhlitaan syyskuussa

alasivu ylakuva

Suomalainen puhdas ja laadukas ruoka ei ole itsestäänselvyys. Maatilojen määrä vähenee edelleen ja tuonti jatkaa kasvuaan. Jotta saamme jatkossakin nauttia oman maan puhdasta ja laadukasta ruokaa on tärkeää nostaa kotimainen ruoka sille kuuluvalle jalustalle.

Suomalaisen ruoan ensimmäistä merkkipäivää vietetään 4. syyskuuta. Päivällä halutaan kannustaa kuluttajia ja ruoka-alan ammattilaisia valitsemaan kotimaisia tuotteita ruokapöytään.
HKScan haastaa kaikki asiakkaansa mukaan juhlimaan suomalaista ruokaa. Helppo tapa osallistua haasteeseen on valita Hyvää Suomesta -merkittyjä HK® - ja Kariniemen® -tuotteita ruokalistoille. Pidetään yhdessä huolta siitä, että Suomalaisen ruoan päivä on joka päivä!

Reseptivinkit Suomalaisen ruoan päivään

Suomalainen ruoka on tänä päivänä sekoitus perinteisillä resepteillä valmistuttuja ja tähän päivään tuunattuja ruokia. Inspiroidu keittiömestareidemme kehittämistä resepteistä ja anna puhtaiden, kotimaisten makujen viedä mennessään!

Karjalanpaisti >>
Broileri-kaura-kaalilaatikko >>
HK Sininen ja syksyinen omenasalsa >>
Broileri-nuudelisalaatti >>

Tuotteet

2853 Kariniemen Kalkkunan Paistileike, miedosti suolattu
7636 Kariniemen Kananpojan Kypsä miedosti suolattu Paistileike
7732 HK Karjalanpaisti
3457 HK Viljaporsaan Kyljys luulla
5408 HK Camping® Makkarapihvi
5008 HK Aito Nakki 1.67 kg
1962 HK Viljaporsaan ulkofileeleike, nuijittu, n. 120 g,
2781 HK Viljaporsaan ulkofileeleike, nuijittu, n. 140 g
3202 HK Viljaporsaan ulkofileeleike, nuijittu, n. 150 g
1963 HK Viljaporsaan Ulkofileeleike, nuijittu n. 180 g
1727 HK Viljaporsaan sisäfilee

Tilaa uutiskirje