Suomen Ruokalista - lupaus laadusta

Ruokalistan laatiminen vaatii huolellisuutta, ammattitaitoa, visiota ja paljon rakkautta ruokaan. Sen taustalta paljastuu enemmän kuin vain ateriavaihtoehtoja: siinä piilee koko arvoketjumme ainutlaatuisuus.

Uusin Suomen Ruokalista® heijastaa sopimustuottajiemme ja ruoka-ammattilaistemme vahvaa osaamista. Se on tuttuun tapaan houkutteleva kattaus ensiluokkaista suomalaista ruokaa, jossa yhdistyvät vastuullisuus, maku ja monipuolisuus.

Tukeaksemme asiakkaidemme liiketoimintaa kehitämme aktiivisesti niin uusia tuotekategorioita kuin raaka-aineita. Food service -toimialan trendeissä korostuu ruokapalveluiden ja ammattikeittiöiden kasvava yhteistyö muun muassa käyttövalmiiden tuotteiden ja selkeämpien ruokalistojen hyödyntämisenä.

Ammattilaisemme auttavat suunnittelemaan ruokalistoja, jotka helpottavat keittiöiden työprosesseja, vähentävät valmistusaikoja ja parantavat henkilökunnan työtehokkuutta. Yhdessä löydämme ratkaisuja myös ruokahävikin hallintaan sekä ruokatuotteiden kannattavuuden kehittämiseen.

Lisukkeet kasvattavat rooliaan lisämyynnin välineinä. Kattava valikoimamme herkullisia kastikkeita, rapeita salaatteja ja pikkelöityjä tuotteita inspiroivat innostumaan ilmiöstä. Kehitämme myös lisämyyntikonsepteja, kuten Kot Spot® ja Helsingin Kauppiaiden Leipäbaari, vastaamaan yhä suositumpaan fast good -ilmiöön.

Food service -alan ymmärtämisellä ja asiakaslähtöisyydellä tähtäämme koko Suomen ruokalistojen kärkeen.

Yhteistyöterveisin

Sari Palokangas
Food service -liiketoiminnan
johtaja Suomessa
HKScan

Lataa Suomen Ruokalista 2024® täältä >>