Huolehdimme kotimaisesta ruoantuotannosta ja hyvistä ruokahetkistä

Suomen Ruokalista 2023

Pohjoismaisena ruokatalona, yhdessä Suomessa toimivien sopimustuottajiemme kanssa, olemme HKScanilla isossa roolissa huolehtiessamme ruoan kotimaisuudesta, vastuullisuudesta, turvallisuudesta sekä saatavuudesta. Suomalaisia raaka-aineita ja tuotteita käyttävät keittiöammattilaiset mahdollistavat puolestaan edellytykset kotimaisen ruoantuotannon jatkumiselle.

Me HKScanissa haluamme auttaa ja tukea ammattikeittiöiden liiketoimintoja kaikin mahdollisin tavoin. Tunnistamme ilmiöt ja muutokset ja panostamme vahvasti tuotekehitykseen tarjotaksemme Food service -asiakkaidemme ruokalistoille uusia, mielenkiintoisia vaihtoehtoja.  

Yhdessä asiakkaidemme kanssa vastaamme myös ajan haasteisiin, kuten henkilökuntapulaan ja vaihteleviin asiakasmääriin. Ratkaisuksi olemme kehittäneet esimerkiksi käyttövalmiita tuotteita, jotka helpottavat ammattikeittiöiden toimintaa ja tuovat säästöä energiankulutukseen lyhentämällä kypsennys- ja kuumennusaikoja.

Uusin Suomen Ruokalista® on jälleen monipuolinen kattaus kotimaista, hyvää ruokaa.  Tarjoamme vahvat brändit, henkilökohtaisen palvelun sekä luontevat ratkaisut ruoka-alan tarpeisiin. Yhdessä sopimuskumppaniemme kanssa vastaamme alan parhaiden kuluttajakokemusten rakentamisesta ja turvaamme vastuullisen kotimaisen ruokaketjun huoltovarmuutta.  

YhteistyöterveisinSari Palokangas
Food service -liiketoiminnan johtaja Suomessa,
HKScan

Lataa päivitetty Suomen Ruokalista 2023® täältä >>

Sari