Panostamme parhaisiin ruokahetkiin yhdessä asiakkaidemme kanssa

alasivu ylakuva

Me HKScanilla jatkamme kasvuamme kohti yhä monipuolisempaa ruokataloa. Laajentumalla innovatiivisesti uusiin tuotekategorioihin ja raaka-aineisiin tuomme ruokahetkiin vaihtoehtoja. Näin vastaamme asiakkaidemme odotuksiin ja annamme heille parhaat mahdollisuudet kehittää omia liiketoimintojaan ajan ruokamurroksessa. Tästä kertoo kattavasti myös tuorein Suomen Ruokalista®.

Haluamme tarjota tuotteiden ja palveluiden tueksi lisämakua tuovia ratkaisuja sekä luoda arvoa uusilla kaupallisilla konsepteilla. Nykyhetken Food service -toimialan trendeissä korostuvaan ruoan valmistuksen helppouteen ja vaivattomuuteen vastaamme maistuvilla käyttövalmiilla tuotteilla.

Rakennamme vastuullisen ruoantuotannon tulevaisuutta yhdessä sopimustuottajiemme, asiakkaidemme sekä kumppaneidemme kanssa. Zero Carbon -ilmastosuunnitelma on keskeinen osa HKScanin edistyksellistä vastuullisuustyötä sekä liiketoiminnan johtamista. Ilmastosuunnitelmamme pureutuu kaikkiin ruokaketjun osa-alueisiin hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Se kertoo ne askelmerkit, joilla tavoittelemme hiilineutraaliutta vuoden 2040 loppuun mennessä yhtenä Itämeren alueen suurimmista ruokataloista.

Kaiken työmme keskiössä ovat keittiöammattilaiset, joille haluamme tarjota juuri oikeat tuotteet ja ratkaisut oikeaan aikaan. Joustavilla tilauskäytännöillä ja luotettavilla toimituksilla varmistamme asiakkaidemme onnistumisen.

Parhaat ruokahetket tehdään yhdessä.



Vantaalla,

Sari Palokangas
Food service -liiketoiminnan johtaja Suomessa,
HKScan

Lataa Suomen Ruokalista 2022® täältä >>