Katetaan pöytään maku, monipuolisuus ja vastuullisuus

ylakuva

Käsissäsi on yhä monipuolisemmaksi kasvavan ruokatalomme Suomen Ruokalista®, joka sisältää laajan valikoiman kotimaisia raaka-aineita ja tuotteita. Tässä ajassa ruokaan liittyvistä ilmiöistä käydään vilkasta keskustelua. Ruokavalinnoissa korostuu maun ja laadun lisäksi entistä vahvemmin raaka-aineiden kotimaisuus, vastuullisuus sekä terveellisyys.

HKScan pohjoismaisena ruokatalona yhdessä Suomessa toimivien sopimustuottajiensa kanssa on isossa roolissa huolehdittaessa ruoan kotimaisuudesta ja saatavuudesta. HKScanin toiminnassa vastuullisesti tuotettu liha ja lihatuotteet ovat jatkossakin keskeisessä roolissa. Kehitämme kuitenkin aktiivisesti uusia tuotekategorioita ja raaka-ainepohjia, joilla vastaamme muuttuviin kulutustrendeihin yhdessä ruoka-alan ammattilaisten kanssa. Suomessa kehitetyt ja valmistetut HK Vihreät -kasviproteiinituotteet ovat tästä hyvä esimerkki.

Vähittäiskaupan ja Food service -toimialan trendeissä korostuvat niin ruoan valmistuksen kuin sen ostamisen helppous ja vaivattomuus. Monipuolisella tuotteiden ja palveluratkaisujen tarjonnalla haluamme olla läsnä erilaisissa ruokahetkissä ja tukea asiakkaidemme liiketoimintaa sekä kehittää ruokaan liittyviä ratkaisuja muuttuvan toimintaympäristön mukaisesti. Merkityksellinen ja tulevaisuutta rakentava yhteistyö korostuu erityisesti poikkeusolosuhteissa.

Tarjotaan yhdessä maistuvampaa elämää - tänään ja huomenna.


Yhteistyöterveisin

Sari Palokangas
Food service -liiketoiminnan johtaja Suomessa,
HKScan

Lataa Suomen Ruokalista® 2021 täältä >>

sari palokangas

Tilaa uutiskirje