Yhteistyöllä maistuvampaa elämää – tänään ja huomenna

Näen edessäni innostavia aikoja, sillä me HKScanissa uskomme monipuolisen, terveellisen ja vastuullisesti tuotetun ruoan tulevaisuuteen. Haluammekin laajemmalla tarjonnalla olla lautasen keskiössä, osui valinta sitten lihaan, kanaan, valmiisiin ratkaisuihin tai kasvispuolen tarjontaan.

HKScanin tavoitteena on kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi ja olla vahvemmin läsnä kuluttajien ruokahetkissä. Yhteistyö Hes-Pron kanssa on hyvä esimerkki halustamme olla luomassa laajempaa pohjaa tulevaisuuden kasvulle. Hes-Pro on tehnyt ansiokasta työtä kasviproteiinien kehittämisessä, mikä kannustaa myös meitä etenemään aktiivisesti uusien kulutustrendien mukana uusiin tuotekategorioihin ja raaka-ainepohjiin.

Koen suurta suomalaista ylpeyttä myös siitä, että HKScan on jatkossa Olympiastadionin pääyhteistyökumppani. Olemme mukana luomassa parhaita stadion- ja makuelämyksiä osana Olympiastadionin yhteistyökumppaniverkostoa. Varmistamme osaltamme, että stadionin vieraat voivat nauttia herkullisesta ruoasta eri tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Stadionilla myytävissä tuotteissa käytettävä broileri, sekä naudan- ja porsaanliha on 100 % suomalaista.

Vastuullisesti tuotettu liha ja lihatuotteet ovat jatkossakin suuressa roolissa HKScanin toiminnassa. VTT on laskenut tilakohtaisesti Rypsiporsas®-eläimen hiilijalanjäljen pellolta tuotantolaitoksen portille. Laskelma mahdollistaa systeemaattisen työn hiilijalanjäljen alentamiseksi koko tuotantoketjussa. Kariniemen® kotitiloilla ympäristövaikutuksia on pienennetty jo pitkään ja nyt kotitiloilla keskitytään hiilijalanjäljen madaltamiseen.

Meille on kunnia-asia olla kumppani, joka tuntee asiakkaansa ja heidän tarpeensa. Kun tuotteiden ja palveluratkaisujen tarjonta vastaa ammattilaisten odotuksia, on asiakkaillamme parhaat mahdollisuudet kehittää omaa liiketoimintaansa.

Yhdessä tekemällä syntyy paljon hyvää.


Yhteistyöterveisin

Sari Palokangas
Johtaja, HKScan Finland Oy / Food service

Lataa Suomen Ruokalista® 2020

Tilaa uutiskirje