Liha-alan taitajat palveluksessasi – Tilalta haarukkaan!

Suomen Ruokalista 2019

Tänä vuonna me HKScanissa panostamme entistäkin laadukkaampaan palveluun ammattikeittiöille. Liha-alan taitajina ja vastuullisuuden edelläkävijöinä haluamme, että valmistamastamme ruoasta voi nauttia hyvällä omalla tunnolla. Siksi tarjoamme kumppaneillemme vastuullisesti tuotetun, monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi erityyppisiä koulutuspaketteja uusin ideoin. Erilaiset asiakkuudet ja tarpeet huomioon ottaen, pyrimme järjestämään myös räätälöityjä koulutuspäiviä niin asiakkaan kuin HKScanin omissa tiloissa. Huomisen menestys rakentuu entistä tiiviimmälle kumppanuudelle, puolin ja toisin.

Vuosi 2019 jatkuu meillä edelleen teemalla Kananpojan vuosi. Siipikarjan kulutus jatkaa kasvuaan, ja uusi Rauman yksikkö on valmis vastaamaan kysyntään. Kananpojista huolehditaan entistä paremmin. Tästä esimerkkinä Kariniemen® uusi Kanalassa Kuoriutunut tuotantotapa, jossa untuvikot kuoriutuvat kotitilansa kanalassa. Näin ne saavat stressittömän alun elämälleen, jolla on suora vaikutus lintujen hyvinvointiin. Kariniemen® kananpojan tarina jatkuu menestyksekkäästi siis tänäkin vuonna. On hyvä muistaa, että HK® - ja Kariniemen® -merkkisissä tuotteissa käytetään aina suomalaista lihaa ja että HKScanin lihantuotanto Suomessa on sopimustuotantoa tiiviissä yhteistyössä omien tuottajien kanssa. Voimme olla ylpeitä siitä, että suomalainen eläintuotanto on maailman kärkeä eläinten hyvinvoinnissa ja laadussa. Lisäksi on hyvä muistaa, että myös  ympäristön ja ilmaston kannalta on parasta tuottaa ruokaa mahdollisimman lähellä kulutusta.

Kesä 2018 oli Suomessa poikkeuksellisen kuuma ja kuiva. Tällä on ollut merkittävät vaikutukset maatalouteen. Niukka rehusato on nostanut tuotantokustannuksia ja tämä on tuntunut kohonneina kustannuksina niin tuottajien, ruokayritysten kuin kuluttajienkin kukkaroissa. Meille on tärkeää, että koko pitkä arvoketjumme voi hyvin. Säilyttääksemme suomalaisen lihan suomalaisten lautasilla me HKScanissa tuemme ja investoimme mittavasti ja pitkäjänteisesti suomalaiseen vastuulliseen alkutuotantoon, teollisuuteen ja työllisyyteen. Laadukkaat tuotteet, uudet innovaatiot ja vastuullinen toiminta voivat toteutua ainoastaan yhdessä tekemällä.

Hyvät asiakkaat, liha-alan taitajina tarjoamme teille tänäkin vuonna raikkaita uutuuksia sekä unohtumattomia kokemuksia vastuullisesti tuotettuna koko ketjun voimin - Tilalta haarukkaan!

Maistuvaa ruokavuotta 2019!

Arto Pajukko
VP, AfH Suomi, HKScan

Lataa Suomen Ruokalista® 2019

 

kansikuva srl2019

 

Tilaa uutiskirje