• HKScan Oyj
  • HK.fi
  • Kariniemen.fi
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Uutuudet
    • Liha
    • Siipikarja
    • Lihavalmisteet
    • Valmiit ruuat
    • Sydänmerkkituotteet
    • Ennakkotilausvalikoima
    • Sesonkituotteet
    • Tarvikkeet
    • Kasviproteiinituotteet
    • Pontta porsaanlihalle
    • Tuotehaku
  • Ruokaohjeet
    • Viikon ruokalista
    • Pontta porsaanlihalle
    • Keittiömestarimme suosittelevat
    • Oktoberfest
    • Pikaruoka
    • Laatikot ja uuniruoat
    • Kastikkeet ja pataruoat
    • Keitot
    • Salaatit
    • Sesonki
    • Pihvit, leikkeet ja paistit
    • Pikkulämpimät, välipalat ja vitriinituotteet
    • Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
    • Wokit ja risotot
    • Kouluruoka 70 vuotta
    • Suomi 100 vuotta
    • Ruokaohjehaku
    • Menupohjat
    • Vuoden kokki
  • Palvelut
    • Tervetuloa asiakkaaksemme
    • Valo Tilausjärjestelmä
    • HKScan Express
    • Tilaa uutiskirje
    • Anna palautetta
  • Vastuullisuus
  • Kampanjat
    • Aitoja makuja helposti ja nopeasti Via-uutuuspizzoilla - ratkaisuja nopean syömisen tarpeisiin.
    • Suomen Ruokalista 2023
    • Pontta porsaanlihalle
    • Burger Times
    • Tehdään vuoden paras hetki yhdessä
    • Juhlitaan sadonkorjuuta!
    • Päivittäisiä ihmeitä: Maistuvia, monipuolisia annoksia minimibudjetilla
    • Smokn' Hot - BBQ
    • Smokn' Hot - Grill is open
    • Uusia makuja joulupöytään
    • Suureen ruokajuhlaan laadukkaat raaka-aineet ja inspiroivimmat reseptit
    • Valmista vaihteeksi kevyttä ja mehevää kalkkunaa
    • Tervetuloa Oktoberfesteille!
    • Uusi vuosi, uusi Fork News!
    • Parasta suomalaista porsaanlihaa
    • Kariniemen Pro – kanaruokakulttuuria moneen makuun
    • HK Maakarit® Chef’s -sarja on huippukokkien käsialaa
    • Kariniemen® Kananpoika on suomalaisten suosikki!
    • Fork News  - uutuuslehti ruoka-alan ammattilaisille
    • Maailman makuja kesään
    • Yhdeksän maukasta reseptiä Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukoselta
    • Nyt puhutaan aasiaa: Ihastu japanilaisen keittiön makuihin!
    • Näytä rakkautesi herkulliseen, kotimaiseen ruokaan
    • Kariniemen Grillatut
    • Tarjoa makuelämyksiä maailman mantereilta. Pyörykkäteemalla se on helppoa!
    • HK Vihreät – maistuvia makuja uudessa muodossa
    • Ruoka-alan ammattilainen, testaa ja ihastu: Vegaaninen kaura-siemenpyörykkä Boltsi
    • Vilkas-viikko viestii vastuullisuudesta ja tarjoaa raikkaita ideoita ruokalistoille
    • HK-tuoremaustetahnoilla valmistat hetkessä maistuvia makuelämyksiä
  • Ajankohtaiset
  • Yhteystiedot
  • Aitoja makuja helposti ja nopeasti Via-uutuuspizzoilla - ratkaisuja nopean syömisen tarpeisiin.
  • Suomen Ruokalista 2023
  • Pontta porsaanlihalle
  • Burger Times
  • Tehdään vuoden paras hetki yhdessä
  • Juhlitaan sadonkorjuuta!
  • Päivittäisiä ihmeitä: Maistuvia, monipuolisia annoksia minimibudjetilla
  • Smokn' Hot - BBQ
  • Smokn' Hot - Grill is open
  • Uusia makuja joulupöytään
  • Suureen ruokajuhlaan laadukkaat raaka-aineet ja inspiroivimmat reseptit
  • Valmista vaihteeksi kevyttä ja mehevää kalkkunaa
  • Tervetuloa Oktoberfesteille!
  • Uusi vuosi, uusi Fork News!
  • Parasta suomalaista porsaanlihaa
  • Kariniemen Pro – kanaruokakulttuuria moneen makuun
  • HK Maakarit® Chef’s -sarja on huippukokkien käsialaa
  • Kariniemen® Kananpoika on suomalaisten suosikki!
  • Fork News  - uutuuslehti ruoka-alan ammattilaisille
  • Maailman makuja kesään
  • Yhdeksän maukasta reseptiä Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukoselta
  • Nyt puhutaan aasiaa: Ihastu japanilaisen keittiön makuihin!
  • Näytä rakkautesi herkulliseen, kotimaiseen ruokaan
  • Kariniemen Grillatut
  • Tarjoa makuelämyksiä maailman mantereilta. Pyörykkäteemalla se on helppoa!
  • HK Vihreät – maistuvia makuja uudessa muodossa
  • Ruoka-alan ammattilainen, testaa ja ihastu: Vegaaninen kaura-siemenpyörykkä Boltsi
  • Vilkas-viikko viestii vastuullisuudesta ja tarjoaa raikkaita ideoita ruokalistoille
  • HK-tuoremaustetahnoilla valmistat hetkessä maistuvia makuelämyksiä

Lataa Suomen Ruokalista® 2023

Työkalu ruoka-alan ammattilaisille

Lataa tästä

Anna palautetta

Tarvitsemme toimintamme kehittämiseksi tietoa siitä, mitä ajattelet meistä. Kerro, jos pännii tai anna ruusuja, jos olemme kehujen arvoisia.

Anna palautetta tästä

bocuse sivupalkki uusi

  • Etusivu>
  • Kampanjat>
  • Smokn' Hot - Grill is open

Smokn' Hot - Grill is open

Kutsumme sinut kuuman grillin ääreen: otetaan sen koko potentiaali käyttöön! Ilmoille nousee ritilöillä paistuvien liha-, kana- ja vegetuotteiden maaginen tuoksu. Mehevät annokset tarjoillaan uuden sadon lisukkeilla sekä makurikkailla kastikkeilla täydennettyinä. Kun keittiössä on kuuma, pysytään siellä!

Lataa Burger 24/7 -esite tästä >>

Kokeile ideoita ja ruokaohjeita - lataa reseptit täältä >>

Sinua saattaisi kiinnostaa myös vinkit onnistuneeseen bbq-grillaukseen >>

 

Yksittäiset reseptit löydät täältä:

Grilliburger pekonipihvillä punaista currydressinkiä ja rucolaa >>

Massaman currylla maustettu vegepulled-nuudelisalaatti >>

Ylikypsä rotukarjan chuck roll, chimichurri-kastiketta ja parmesaanijuustoa >>

Savustettua porsaan kassleria, paistettuja herkkusieniä ja balsamiviinietikkaa >>

Kylmäsavustettua härän paistia ja tomaatticarpaccio >>

Grillattua porsaan niskaa char siu, sidesalaattia ja maapähkinöitä >>

Grillattua kananpojan koipea mojo rojo ja neulapapuja >>

Naudan BBQ-ribs ja rapeaa valkosipulia >>

247 esite

grill esite

Tilaa uutiskirje

HKScan Oyj
HK.fi
Kariniemen.fi
Aineistopankki

TILAA UUTISKIRJE

 

YHTEYSTIEDOT
HKScan Finland Oy

Vaihde 010 570 100
Lemminkäisenkatu 48,
PL 50, 20521 Turku
Väinö Tannerin tie 1,
PL 49, 01511 Vantaa

TERVETULOA ASIAKKAAKSEMME

ANNA PALAUTETTA

AJANKOHTAISTA

TIETOSUOJASELOSTE

KÄYTTÖEHDOT

KILPAILUJEN SÄÄNNÖT

TUOTTEET
Liha
Siipikarja
Lihavalmisteet
Valmiit ruuat
Sydänmerkkituotteet
Ennakkotilausvalikoima
Sesonkituotteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 HKScan Finland Oy